Home LAJME Labinot Tahiri- Labi: Bëj be n’kry të fëmijëve të mi…

“… nuk kam aq kohë të mirrem shum me facebook. Unë i falenderojê disa nga vajzat që mi kan dërguar disa foto, që me facebook të rrejshem e keqperdorin emrin tim disa persona duke ju dergu foto edhe shkrime ne emrin tim,, dhe duke i bo bejë ne kry të fmive të mi, kinse ata jan vet Labi!!! hahahhahah hej Zot çkas nuk ndegjohet sot!!!!

unë po i bëj këtu dy foto të adresave të mia,, dhe se vetem keto janë të miat,, të tjerat Zoti i lashtë shnosh! Pra e para dhe e dyta jan të Labit. Ato të tjerat nuk janë, kujdesss me to!! Për pak ditë do të mbyllen të gjitha dhe vetëm këto dya do mbesin.

Faleminderit per mirkuptim. Tani unê jam akoma në Amerike e së shpejti do të shihemi në Kosovë…”

Janë këto fjalë, me të cilat Labi u drejtohet fansave të vet në rrjetin e vet social. I nxorëm nga facebook-u i tij, të cilat po i publikojmë pa ndërhyrje tonën.

Nuk është Labi, i vetmi të cilit i keqpërdoret facebook-u. Ka dhe shumë të tjerë emra, personalitete, të cilëve u hapen facebook-a në emrin e tyre.

Keqpërdorim jo njerëzor!

Sikur që shkruan njëri nga komentuesit “të xhelozojnë o Labi për këngëtar siç je por edhe për punën e mirë që po e bën. Mos ta ndin”. /Kosovarja/