Home LAJME Kush e gjen këtë pëllumb fiton 10 mijë euro: Ja arsyeja!

Ai quhet “AS 969”, është gjashtë vjeç dhe është ndër fluturuesit më të mirë në Gjermani. Së fundmi, ai është rrëmbyer dhe pronari i tij,