Home LAJME Kur Kim Jong mban zgjedhje: Votuan 99,97 për qind, ja kush nuk...

kim jong

Pyongyangu zyrtar nuk fsheh realitetin se çka ndodhi me qytetarët që s’kanë marrë pjesë në zgjedhje.
Përgjigja e qytetarëve të cilët kanë marrë pjesë në këto votime konsiderohet historike, pasi raportohet që të kenë marrë pjesë 99.97 për qind, edhe pse ata nuk patën fare  mundësinë e zgjedhjes sepse kishte vetëm një kandidat

Ata kanë zgjedhur deputetët e rinj në krahinat dhe qytetet, ka njoftuar gazeta e Koresë Veriore KCNA.

“Të gjithë kanë marrë pjesë në zgjedhje me entuziazmin për ta mbështetur forcën revolucionare me zgjedhjen e deputetëve”, përcjell KCNA.

Qytetarët e vetëm që nuk kanë shfrytëzuar mundësinë e votimit janë vetëm ata që nuk kanë qenë në vend në ditën e votimit.