Home LIFESTYLE Kumanovarët e bëjnë për spital bashkëqytetarin

Për shkak të një zënke në trafik, dy kumanovër, F.L nga Llojani dhe H.H nga Vaksinca, fizikisht kanë sulmuar personin M.O, i cili ka përfunduar në spital.
Sulmuesit menjëherë janë arrestuar, ku janë marrë në pyetje për motivin e sulmit.

Foto arkiv: