Home LAJME KONKURS: Kërkohen mbi 200 punëtorë nga Maqedonia në Gjermani dhe Zvicër

Punet te cilat ofron agjensioni German Traum:
– Ne sistemin e gastronomis ne Mc Donalds (Restaurant).
– Ne drejtimin e infermieris.
-Gjuha gjermane e domosdoshme ne nivel komunikimi.
Te interesuarit mund te na shkruajn ne inbox ose mund te na kontaktoni permes numrit te tel.
Tel: 072684111
[email protected]