Home LIFESTYLE KONKURS: Kërkohen 30 punëtorë nga Maqedonia për në Gjermani

Ne jemi në kërkim për 30 punëtorë të rinj në Gjermani!
Punëtorët kërkohen për një ndërmarrje, e cila prodhon dyer dhe dritare druri dhe plastike.
Puna fillon në Gusht – Shtator 2017.
Zanatet e kërkuara:
• Marangoz/zdrukthtar
• Prerës xhamash për dritare
• Specialist metalesh me njohuri në përpunimin e Aluminit
• Lyerës mobiljesh
Kriteret e aplikantit:
– Të ketë punuar në zanat të paktën dy vitet e fundit
– Njohuri të gjuhës Gjermane midis nivelit A2 dhe B1
Çfarë ofrohet:
– Pagesa duke filluar nga 10 Euro ora
– Kontratë pune pa afat
– Puna me dy ndrime
Staff Recruitment Balkan është në pritje të aplikimeve tuaja!
E-Mail: [email protected]
Telefon: 0038972522483
Anschrift: 2 Mak. Brigada nr.80 lok.8, 1000 Shkup Maqedoni