Home LAJME Komuna e Çairit: Rruga nuk është shtruar sipas standardeve

Këshilltari i BDI-së në Qytetin e Shkupit Qemajl Musliu dhe Udhëheqësi i sektorit për urbanizëm në Komunën e Çairit, Xhengis Hani kanë mbajtur një konferencë