Home LIFESTYLE Kështu feston lirinë vrasësi Boban Iliq (FOTO)

Vrasësi i Almir Aliut djaloshit katër vjeçar nga Kumanova, Boban Iliq dje u lirua nga Gjykata duke u rikualifikuar lënda e tij nga një vrasje, në një rrezik për jetën në trafik.

Boban Iliq dje tregoi gishtin e mesëm në drejtimin e familjarëve të Almir Aliut, si dhe e kërcënoi haptas gazetarin e TV 21, Furkan Saliu.

Boban Iliq është pritur si një hero në familjen e tij ku nga fotografitë shikohet duke festuar me flamurin e Serbisë si dhe me Skopsko./refresh.al/