Home LIFESTYLE Ju prezantojmë bashkëshorten dhe fëmijët e Medës

Këngëtari i njohur Meda, vazhdon të jetë i angazhuar në mbrëmje të ndryshme muzikore, duke mos lënë anash asnjëherë ahengjet e ndryshme familjare.

Meda megjithatë anash nuk lë asnjëherë familjen e tij. Ai është i martuar dhe ka tre fëmijë, shkruan Indeksonline.

Duket se ai gëzon jetë të mirë familjare.

Kujtojmë se Meda mbrëmë ka lansuar projektin e tij të radhës “E mallkuar”.

auto_medaaa1467999845