Home VIP Ja sa para kërkoi “Arifhikmeti” pë një episodë në serialin “O SA...

Aktori Xhevdet Jashari u bë i njohur me rolin e tij në ‘O sa mirë’.

Ai arriti të rrëmbej zemrat e shikuesve kur u paraqit në disa sezone, shkruan Infokusi.

Por, kur ‘Arifhikmeti’ u largua nga ky serial vendor komik thuhej se çështja ka qenë te pagesa.

Nga burimet e sigurta të portalit Infokusi mësohet se aktori tetovar ka kërkuar afërsisht 2 mijë euro për një episodë, shumë kjo që producentit Fisnik Vejsa iu duk absurde dhe nuk ka pranuar.

Tanimë Xhevdeti Jashari qëndron në Tetovë dhe nuk e kemi parë aktiv në ndonjë projekt filmik./Infokusi