Home LIFESTYLE Ja e vërteta për makinën që i ka blerë Shkurte Gashi Labit,...

Këngëtarja Shkurte Gashi ketë të diele ishte e ftuar në emisionin ‘1 Kafe me Labin’, ku edhe foli shumëcka për karrierën e saj muzikore po ashtu edhe për shoqerimin e saj me Labinot Gashin.

Shkurte Gashi dhe moderatori Labinot Gashi kanë shoqëri shumë të mirë, madje kalojnë kohë shumë bashkë, por që lajmi se Shkurte Gashi i bleu makinë Labit vetë ajo e thotë së nuk ishte i vërtetë.

Shkurte Gashi në po këtë emision zbuloi se nuk i bleu makinë atij, dhurata që kishte zgjedhur ajo dhe familja e saj për Labin ishte një telefon!