Home LAJME Ish presidenti serb Tadiç: Paqe me shqiptarët

Ish-presidenti i Serbisë, Boris Tadiç, thotë se nëse shqiptarët dhe serbët e gjejnë një zgjidhje të përbashkët për Kosovën do të jenë shumë më të respektuar në botë dhe para bashkësisë ndërkombëtare. Në një intervistë për Top Channel, ai thotë se nuk ka rrugë tjetër përveç shikimit të interesave të përbashkëta.