Home LAJME Isa Mustafa bën thirrje të mos lëshohet Kosova

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa bënë thirrje tek qytetarët që të mos ikin nga vendi. Premton se do të punoj me përkushtim që Qeveria të hap perspektivë për zhvillim ekonomik dhe punësim në vendin tonë, në qytetet e në fshatrat tona. Thotë se ardhmërinë tonë duhet të ndërtojmë këtu.