Home LAJME ”Invest Maqedonia” fiton çmim ndërkombëtar për promovim

invest

”Invest Maqedonia” është fituese e çmimit ndërkombëtar ”2017 International Best Practice Award” që jepet në Tyson, Arizona, të SHBA-ve.

Sipas AIM-së, ktiviteti organizohet nga ”Site Selectors Guild” – organizatë për zgjedhjen e lokaliteteve më të mira për investime. Ivana Nikoliq, zv.drejtoreshë e Agjencisë për investime të huaja dhe promovime tha se është nderë i madh dhe kënaqësi që të jemi të vlerësuar për një çmim të këtillë nga një organizatë me nam në sferën e investimeve.