Home LAJME Imamët shqiptarë dënojnë ashpër rekrutimin e të rinjve nga IS-i

Rasti i zhdukjes së dy të miturve shqiptarë nga Winterthuri dhe i dyshimit se ata mund t’u jenë bashkuar terroristëve të IS-it në Siri ka