Home LAJME I pëlqejnë mjekroshët

Supermodelja Kate Upton ka pranuar haptazi se i pëlqen meshkujt që bartin mjekër.

Bukuroshja 21-vjeçare e cila aktualisht udhëheq kampanjën e kompanisë “Gillette” për të grumbulluar një shumë të majme të hollave që u dedikohen personave të sëmurë nga prostata, mendon se gjinia e kundërt duhet patjetër të keq mustaqe apo mjekër.

“Mendoj se meshkujt duhet të identifikohen me mjekër dhe mustaqe, pasi kjo i dallon nga ne femrat”, ka deklaruar Upton për “E! News”.