Home LAJME Hilal dhe EVN në aksion humanitar

Organizata Humanitare “Hilal” pranë Bashkësisë Fetare Islame (BFI) ka realizuar një aksion humanitar, në bashkëpunim me kompaninë energjetike "EVN", të cilët kanë donuar ndihme për rreth 800 familje me rastin e festave të fundvitit.