Home LAJME Gruevski: Nuk ka kompromis për diplomat pa dije!

Në sistemin arsimor është i nevojshëm mekanizëm i cili do ta garantojë kualitetin minimal të diturisë dhe pikërisht për këtë dëshirojmë ta vendosin provimin shtetëror në fakultetet e vendit, theksoi kryeministri Nikolla Gruevski.