Home LAJME Grabitje e armatosur në Çair

policija-2

Tri persona të panjohur me fytyra të maskuara dhe të armatosur në mëngjes kanë kryer vjedhje në një shtëpi në lagjen “Dizhon” të Shkupit.

Vjedhësit i kanë lidhur dy gra që kanë qenë në shtëpi ndërsa një person tjetër mashkull e kanë lënduar në kokë, pastaj kanë kërkuar nëpër shtëpi dhe kanë marrë stoli ari.

Inspektimi është në rrjedhë.