Home LAJME Grabitet vajza para shkollës në Kumanovë

Më 21 shtator është rrëmbyer një vajzë e mitur, nxënëse e shkollës ‘Pero Nakov’ në Kumanovë gjatë pushimit të madh.

Vajza bashkë em shoqet ka dalë në pushim para kazermës, ku është grabitur nga dy persona të cilët me forcë kanë ardhur dhe kanë rrëmbyer vajzën. Personat kanë qenë me veturë.

Policia po mer masa për zbardhjen e rastit.