Home LAJME Gold Ag sulmon nga Meka (Foto)

eperi që është bërë temë e mediave shqiptare për shkuarjen e tij në haxh, nuk po ndalet.

Ai po vazhdon të bëjë publike dhe të shfaqë fotografi nga Meka, vend ky që duket se po i pëlqen shumë reperit.

Së fundmi ai ka bërë publike një fotografi në rrjetin social Facebook, në këtë foto ai shihet i veshur në stilin që edhe e përfaqëson, xhinse të gjëra dhe një bluz me shqiponjë, me të cilën duket se ai po e përfaqëson kombin shqiptarë në Mekë.