Home LAJME Gazetari i BBC-së raporton i droguar (VIDEO)

Korrespodenti i BBC-së Quentin Sommerville ka qenë duke raportuar nga një vend në Lindjen e Mesme, ku po digjeshin bimë narkotike si hashash, opium dhe