Home LIFESTYLE Flaka Krelani bëhet tullace

Këngëtarja Flaka Krelani ka ndryshuar pamjen në përgatitje të paraqitjes në spektaklin “Fytyra jote në dikë më ngjanë”.

Ajo sonte do të ketë një garë të vështirë, siç e kishte edhe në javët e kaluara.

Përmes profilit të saj në Instagram, Flaka ka publikuar disa imazhe gjatë transformimit dhe në fund të transformimit.

Në imazhin e fundit Flaka u shfaq tërësisht tullace, e cila për sonte premton një paraqitje mbresëlënëse.

Të komentuara kanë qenë shumë edhe paraqitjet e saj javët e kaluara sidomos ajo kur imitoi Adelina Ismailin dhe Michael Jackson.