Home LAJME Fjalët e ‘buta’ të Sadulla Durakut, pas vizitës që ia bënë Ministrat...

Burime të “Lajmit” nga Komuna e Likovës pohojnë se takimi është bërë me kërkesë të liderit Ali Ahmeti për ta qetësuar Durakun dhe për ta