Home LAJME Femrat i josh pasuria (VIDEO)

Vitali Zdorovetski edhe një herë ka arritur që në një kohë rekord të tërheqë miliona shikues në YouTube, përmes një kamere të fshehtë.

Këtë herë ai e bëri një skemë, në të cilën ai përpiqet të tregojë nëse femrat me të vërtetë pranojnë të shkojnë me një mashkull, duke u tërhequr nga pasuria e tij.

Eksperimenti i tij ishte mjaft e thjeshtë: ai e pyeti vajzën nëse ajo do që të shkojë për darkë me të, dhe kur ajo refuzoi, ai i tregoi veturën e tij superluksoze.

Vajza menjëherë ndryshoi mendjen dhe pranoi që të shkojë me Vitalin, por ai tha se nuk i pëlqejnë femrat aventuriere.