Home LIFESTYLE Facebooku shqiptar: Dhelpra

Më në fund sapo është lancuar një rrjet social Anonim i pai në Shqipëri, i cili është në formën e aplikacionit për të gjithë shqiptarët anë e mbanë botës.

Ky rrjet mundëson anonimitet total ndaj çdo përdoruesi që rregjistrohet dhe çdokush mund të postojë në kategori të ndryshme ose mund të komunikojë privatësisht me përdoruesit e tjerë në mënyrë anonime.

Aplikacioni quhet “Dhelpra” dhe njerëzit mund ta shkarkojnë në Android duke hyrë në Google Play Store ose duke kërkuar “Rrjeti social dhelpra”

Linku i shkarkimit:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lucyfercorp.dhelpra