Home Uncategorized Era tregonë pak më shumë

Pas suksesit të treguar me hitin e saj “E dehun jam” këngëtarja e re, e tepër e talentuar, Era Istrefi, vazhdon të mos flas shumë, por të tregoj shumë. Ajo ka postuar në rrjetin e saj në FB një foto, me gjasë të sajën, ku vë pjesët e saja më seksi, gojën dhe gjoksin.

Ndërsa, këtë foto e ka shoqëruar me një koment, që Gazeta Express edhe më tutje nuk po arrinë ta deshifrojë. Ndoshta ketë mund ta bëjnë lexuesit, ose ndoshta vet Era, pakëz më vonë.

“Qysh po thu ti?”, shkruan Era. Edhe më tutje nuk e dimë se kush është ‘ti’ në ketë rast…

Hetimet vazhdojnë…