Home TEKNOLOGJI Enca: Më shijoi “çdo moment” i puthjes me Erën

Duket se nuk paska qenë një puthje sa për shfaqje siç ndodh rëndom, por Encës i ka shijuar vërtet puthja që shkëmbeu me Era Istrefin.

Enca është shprehur se i ka pëlqyer puthja dhe ka shijuar çdo moment.

E intervistuar në një emision Enca tha se do të donte t’a provonte edhe një herë.

“Më ka shijuar çdo moment i asaj puthje, do të doja që t’a provoja edhe një herë”, tha Enca.