Home LAJME Emrat e 6 profesorëve shqiptarë të cilët nënshkruajtën ‘ultimatumin’ ndaj Gruevskit

Rreth 110 profesorë me emër e mbiemër janë nënshkruar në letrën me anë të së cilës informojnë Qeverinë dhe kryeministrin Nikola Gruevski se nëse nuk