Home LAJME Drejtoria e Doganave do ti takojë degës së Tetovës, ja kush do...

Drejtoria e Doganave të Maqedonisë dhe Drejtoria e burgut të Idrizovës do ti takojnë BDI-së. Kjo është pjesë e marrëveshjes, shkruan portali Shqipmedia. Sipas kësaj marrëveshje, Shqiptarëve do t’u takojnë edhe drejtori të tjera siç është Policia financiare dhe Postat e Maqedonisë. Megjithatë njëra nga këto dy institucione pritet ti takojë Aleancës për Shqiptarët.

Drejtoria e Doganave sipas të gjitha gjasave do ti takojë degës së Tetovës dhe drejtor pritet të emërohet kryetari i degës së BDI-së Resi Abdurahmani.Shqipmedia