Home LAJME Drejtori i KEDS: Na pret dimër me reduktime të ashpra të energjisë...

Gjatë këtij dimri priten reduktime të mëdha. Kjo për shkak të incidentit të qershorit në Termocentral dhe humbjeve të mëdha të energjisë.

Drejtori gjeneral i KEDS-it, Gregori Karagutoff, në emisionin “Rubikon”, të KTV-së, ka thënë se kanë vetëm 25 për qind në prodhim dhe me humbjen nga aksidenti, pritet të jetë një dimër i vështirë.

“Problemi që më shumë hasim është që marrim nga importi”, ka thënë ai.

“Disa njësi janë shumë të vjetra, më të vjetra se unë kështu që do të varemi prej tyre dhe shpresojmë se do të punojnë mirë”, ka thënë ai.