Home VIP Dështoi martesa shqiptaro-maqedonase, mes Visarit dhe Elenës

Visar Vishka aktori i Teatrit shqiptar të Shkupit, kohën e fundit edhe aktivist qytetar, është ndarë nga bashkëshortja e tij maqedonase, prezantueses televizive Elena Miteva.

Çifti u martua në vitin 2012 dhe kanë një engjull të përbashkët, djalin Dionin 4 vjecar thotë për portalin Reporter, Visar Vishka.

Sipas portalit në fjalë, çifti nuk bashkëjeton që prej 1 viti mirëpo tani kanë vendosur që të bëjnë divorcin.

Shqipmedia