Home LAJME Denoncohet zhdukja e dy vajzave 11 dhe 15-vjeçare dhe e një gruaje

99098140

Në 24-vitet e kaluara në polici janë paraqitur zhdukja e dy vajzave  të moshës 11 vjeçare dhe 15-vjeçare, si dhe një gruaje 38-vjeçare.

Në stacioni  e policisë në Gazi Babë dje në orën 13:00 D.Xh. (44) nga Shkupi, ka paraqitur se më 1 qershor rreth orës 14:00 nga shtëpia  në drejtim të panjohur është larguar vajza e saj 11-vjeçare.

Mbrëmë në orën 22:40 në stacioni e Policisë, S.S (46) nga f.Çardaklia -Shtip, ka paraqitur se më 1 qershor nga ora 20:00 nga shtëpia në drejtim të panjohur është larguar bashkëshortja e tij A.C. (38).

Pesëmbëdhjetë minuta pas mesnate në SP-Kumanovë, I.Z.(37) nga Kumanova, ka paraqitur se më 1 qershor rreth orës 15:000 nga shtëpia në drejtim të panjohur është larguar vajza e tij 15-vjeçare.

Merren masa për  gjetjen e personave.