Home LIFESTYLE Coutinho: Të flasësh për Barcelonën është kompliment

Ylli i Liverpoolit, Philippe Coutinho, ka folur për interesimin e Barcelonës në tubimin e Brazilit.

Barcelona është e interesuar për lojtarin tash e një kohë.

“Të flasësh për Barcelonën është kompliment”.

“Kam kontratë me Liverpoolin dhe është e gjatë, pasi sapo kam rinovuar”.

Ai foli edhe për Brazilin ku tha se i gjithë përqendrimi i tij është aty.