Home VIP Bella Hadid më në formë se kurrë më parë

Një ndër modelet më të famshme botërore padyshim se është Bella Hadid.

Ajo vazhdimisht është pjesë e revyve më të famshme në botë.

Momentalisht Bella është duke qëndruar në Itali, ku gjatë tërë kohës publikon imazhe të ndryshme nga Italia.

Para pak orësh Bella ka publikuar disa fotografi në Instagram, në të cilat duket mjaftë tërheqëse.

Një fustan i bardhë i ekspozon shumë mirë këmbët dhe gjoksin modelës.