Home LIFESTYLE BE-ja ndan 110 milion euro për projektet infrastrukturore në Maqedoni

Komiteti drejtues i WBIF (Western Balkan investment Framework) me seli në Stokholm të Suedisë, sot ka marrë vendim që të japë mbi 110 milion euro për projektet infrastrukturore në Maqedoni, dhe e gjithë kjo falë angazhimit dhe klimës së re politike në vend.

110 milion euro pritet që të investohen në projektet në vazhdim:

– 75 milion euro për linjën hekurudhore të korridorit 8

– 27 milion euro për rrugën Kërçovë-Gostivar

– 7 milion euro për rrugën Kriva Pallankë-Deve Bair.