Home LAJME BDI dhe PDSH, çdo ditë fyhen mes veti në mbrëmje hanë bashkë...

bujar-spital-500

Ish ministri i Shëndetësisë tani zëdhënës i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) që aktualisht punon edhe si krirug  sot në ditën e parë të ramazanit ka ndarë një fotografi duke treguar tolerancë politike, ku shihet duke ngrënë iftarin e parë në spital me nënkryetarin e degës së PDSH-së Dr Besnkun. “Iftari i pare ne pune.

Me dr. Besnikun nenkryetar i deges se PDSH Gostivar. Pacientet dhe Iftari mbi dallimet politike”  shkruan Bujar Osmani i BDI-së. /TetovaSot

bujar-spital-500