Home LAJME Barack Obama dhe Harry Styles në lidhje dashurie (Foto)

Një lajm i pabesueshëm vjen nga SHBA’të. Një gazetë amerikane shkruan se Presidenti amerikan jo vetëm që është homoseksual por se kishte të dashur njërin nga anëtarët e bendit One Direction, Harry Styles.

‘National Examiner’ e kanë botuar lajmin në gjithë ballinën duke folur për lidhjen en53 vjeçarit, baba i dy vajzave, me këngëtarin 20 vjeç.

Gazeta shkruan se Zonja e Parë Michelle nuk e ka idenë për këtë lidhje edhe pse ajo ka pranuar që martesa e sam me Obama’n të ishte vetëm mashtrim.

Kjo nuk i ka befasuar të gjithë duke parë lajmet rreth Harry, dhe kritikat e të dashurave të tij të cilat me të nuk kishin lidhje afatgjata.