Home LAJME Banja kështu e pret ”Iniciativën” e Limajt

Deri dje në Banjë të Malishevës, fshat ky më i madhi në këtë komunë, mbështetja për Partinë Demokratike të Kosovës, ishte e pakontestuar. Më shumë se për gjithçka tjetër, për faktin se aty kishte lindur Komandant Çeliku, ish numri dy i PDK-së. Por tani Limaj, po kërkon mbështetje për një subjekt tjetër politik, dhe Banja i qëndron besnike sërish, njofton reporteri.

Iniciativa Për Malishevën me në krye Limajn, organizoi tubim në Banjë, dhe i madh e i vogël kishin ardhur për t’i dëshmuar përkrahjen atij.

Banja kështu e pret ”Iniciativën” e Limajt (VIDEO)

Banja kështu e pret ”Iniciativën” e Limajt (VIDEO)