Home LIFESTYLE Ballistët nuk u lejuan të hynë në stadium, reagon lideri Krenar Osmani

Disa pjestarë të tifogrupit Ballistët, pra të Shkëndijës së Tetovës, nuk kanë pasur karta identiteti, dhe për këtë arsye nuk janë lejuar të futen, por policia maqedonase dhe siguria kanë bllokuar edhe të tjerët. Praktikisht, një diskriminim, teksa sipas të dërguarit të “Sport Ekspres” në Strumica, në stadiumin “Mladost”, thuhet se të gjithë kanë biletat në dorë dhe askush s’është pa biletë. Por, sërish, policia i ka ndaluar. Një skandal dhe turp i madh!