Home LIFESTYLE Aplikacionet më të mira të iPhone për 2017 – FOTO

Aplikacionet janë themelet e platformës IOS të Apple.

Sistemi që ndan celularët e Apple nga rivalët e tij janë aplikacionet me kualitetin më të larë për një iPhone, por si çdo app store ka disa vështirësi që të ybulosh cilat janë aplikaconet perfekte për iPhone.

Shpeshherë aplikacionet më të mira janë falas dhe herët e tjra ti duhet të paguash pak për to.Në këtl listë përfshihen ygjedhjet më të fundit dhe më të mira të 2017.


1. Focus Keeper
Fokusimi është një ndër problemet më të rëndësishme për njerëyit për të punuar.Shpeshherë ti mund të shpërqëndrohesh nga detyrat e përditshme. Focus Keeper ka për qëllim t’i ygjidhë këto probleme.


2.Mextures
iPhon-ët modern kanë një kamera të teknologjisë së fundit dhe me kualitet të lartë, kështu nuk është një surprizë kur përdoruesit e iPhone janë shpeshherë të nervoyuar me filterat e thjeshtë të iPhone.Kz program përmban disa filtera që iPhone nuk i ka.


3.Graphic
Graphic është një aplikacion që ka të njëjtin përdorim me Photoshop dhe ti mund të modifikosh foto duke ndrzshuar vendin e sendeve.Kz aplikacion është bayuar në teknologjinë më të fundit të modifikimit të fotove.