Home LIFESTYLE Amdi Bajram: “Më dhan gol më kokë” – VIDEO

Deputeti Amdi Bajram i njohur për deklaratat e tij budallaqe thotë se këtë rradhe i kanë dhënë gol me kokë dhe do të qëndroj në opozitë. Mirëpo sipas nevojës mund të përkrahë Zoran Zaevin…Ndiqni videon më poshtë…