Home LAJME Ali Ahmeti, nesër do t’i shpalos arritjet e partisë për vitin 2014

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti me rastin e fund vitit organizon takim tradicional, ku para bashkëpunëtorëve dhe funksionarëve të BDI-­së do t’i