Home LIFESTYLE Alfa Romeo rifreskon modelin 4C

Modelet e serisë 4C kanë peshë të lehtë dhe ndërtimi tyre është i bazuar në makinat që përdoren në gara. Por, Alfa Romeo konsideron që vetura e re nga kjo linjë e prodhimit, të ketë pamje më të egër dhe mundësi më të mëdha teknologjike.

Sipas lajmeve nga kompania italiane, kjo makinë me qëndrueshmëri të lartë do të jetë rivale me modelet Porsche Cayman dhe Chevy Corvette. Por, nuk janë dhënë detajet se kur do të lansohet, për fuqinë që do të ketë apo shpejtësinë që arrin