Home LAJME AI: Keqtrajtime të tmerrshme të femrave nga IS-i

Në raportin më të ri, organizata Amnesty International thotë se gratë dhe vajzat nga minoriteti religjioz, Jazidi në Irak, kanë përjetuar “keqtrajtim të tmerrshëm”, përfshirë