Home LAJME Ahmeti e Thaçi marrin rrogat, por nuk shkojnë në Parlament (Statistika)

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti dhe ai i PDSH-së, Menuh Thaçi, sipas të dhënave të shërbime të Kuvendit të Maqedonisë, këta të dy shumë rrallë marrin pjesë në mbledhjet e Parlamentit.

Sipas rregullores krye parlamentari Trajko Veljanoski, nuk mund që të ua ulë rrogën Ahmetit dhe Thaçit nëse paralajmërojnë arsyet e mungesës.

Më së shumti mungesa të arsyeshme në punën e Parlamentit ka Ali Ahmeti. Ai 55 herë gjatë një viti nuk ka marrë pjesë në seancat e parlamentit. Menjëherë pas tij vjen Menduh Thaçi i cili ka munguar 53 herë në seancat e parlamentit./Almakos

(2011-2014)