Home LAJME A ka filluar luftë e heshtur mes Ali Ahmetit dhe Musa Xhaferit?

Sa për ilustrim, në konkurs nuk janë pranuar dy familjarë të afërt të shefit të kabinetit të Ahmetit, Artan Grubi, që kishin konkurruar në këtë