0 77

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti ka uruar qeverinë e re duke theksuar se përkushtimi i tyre do të jetë për të lëvizur proceset politike...
0 56

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë me 62 vota pro, 44 kundër dhe 5 të përmbajtur votoi Qeverinë e re me në krye Zoran Zaev....
0 99

Me 62 vota “Pro”, 44 “kundër” dhe 5 “të përmbajtur” Kuvendi i Maqedonisë votoi Qeverinë e re...
0 165

Banka Popullore e Republikës së Maqedonisë përmes një kumtese tregon se sipas rregullativës valide vendore investimi nga...
0 109

Drejtorit të Klinikës së Neurologjisë A. Ç (57) i është caktuar masë e...
0 105

VMRO-DPMNE ishte në pushtet gati 11 vjet. Bëri shumë reforma dhe një hap të madh përpara në...
0 82

Kallëzim penal për ryshfet prej 300 euro ka përfituar një infermier nga Spitali i qytetit, i cili...
0 91

Sekretari gjeneral dhe deputeti i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi sonte ka konfirmuar se deputetët e kësaj partie...
0 117

Aktualisht, qindra policë janë vendosur rreth parlamentit të Maqedonisë. Duke pasur parasysh atë që ka ndodhur më 27 prill,të enjten e përgjakshme kur Talat Xhaferi...
0 163

Banka Popullore e Republikës së Maqedonisë përmes një kumtese tregon se sipas rregullativës valide vendore investimi nga persona juridik dhe fizik në Maqedoni me...