0 169

Farmacia e Zeginit në qendër të Shkupit është grabitur mbrëmë  nga një sulmues me maska, i cili...
0 168

Një tornado e fuqishme mbrëmë e goditi qytezën Kanton në pjesën lindore të Teksasit, ndërsa sipas informatave...
0 198

Tek deponia Alinci në komunën Prilep do të ndërtohet fabrikë për selektim sekondar të mbeturinave, e para...
0 218

Qasja deri te internet enciklopedia më e madhe – Uikipedia është bllokuar në Turqi për shkak të...
0 133

Familja katër antarëshe Fetai nga Tetova jeton pa kushtet elementare për një jetë normale. Katër anëtarët e kësaj familje babai me djalin, vajzën, dhe...
0 118

Nga burime të sigurta policore nga dora e parë marrë vesh se Talat Xhaferi dhe Petre Shilegov janë “pshurrë” në brekë natën kur i...
0 125

Në intervistën për Tv Sitel, Trajko Veljanoski është deklaruar për ngjarjet në Kuvend duke thënë se nuk e njeh zgjedhjen e Talat Xhaferit për...
0 129

Eksperti i çështjeve ballkanike, David Phillips, thotë se Rusia po përpiqet ta fusë Ballkanin brenda sferës së saj të influencës, prandaj Shtetet e Bashkuara...
0 128

Ngritja e zërit kundër presionit që shteti po i bënë bizneseve këto tre vitet e fundit, ka bëri që të intensifikohen inspektimet, sidomos ky...
0 97

Robert Bosch, ish-ambasadori i Holandës në Kosovë ka reaguar ndaj deklratave të Ivica Daçiqit i cili kishte akuzuar në njëfarë mënyre shqitparët për incidentet...