0 72

Humbja e peshës nuk është një proces i thjeshtë. Ajo kërkon një punë të madhe dhe përkushtim nga ata të cilët janë të vendosur...
0 61

“Lexova Kantin, dhe gjithçka ndryshoi…”. Albert Ajnshtaini për për Zotin, Universin, ekzistencën, “fenë kozmike” dhe qëllimin e tij mbi këtë tokë Nga Albert Ajnshtain Shkolla më...
0 54

Një 18-vjeçar shqiptar, student i mjekësisë nga Peja është vrarë me thikë në Suedi. Mësohet se viktima është Suad Hajron Shkreli, i cili jetonte...
0 59

Dita e enjte zakonisht në Tetovë njihet si ditë tregu. Banorët e Tetovës por më shumë por edhe të rrethinës gjatë ditës së sotme...
0 63

Për herë të parë në seancën gjyqësore për rastin “Lagja e Trimave”, të mbajtur kundër të akuzuarit, Sulejman Osmanit, u prezantuan fotografitë nga obduksioni...
0 45

Debati mes deputetëve të VMRO DPMNE-së dhe të VMRO DPMNE-së vazhdoi edhe sot. Por edhe për të debatuar mes vete ata po përgatiten. Por ka...
0 42

Lideri i VMRo-DPMNE-së, Nikolal Gruevski bashkë me ministrin e punëvetë jashtme Nikolal Popovski kanë realizuar takim me kancelaren gjermane Angela Merkel, në margjina të...
0 63

Partia e Nikolla Gruevskit insiston me çdo kusht për mbajtjen e zgjedhjeve të reja parlamentare bashkë me ato lokalet, si i vetmi shpëtim për...
0 49

Inspektorë të Ministrisë së Punëve të Brendshme, në bashkëpunimin me repartin për integritet dhe siguri të FFM-së, kanë nisur hetimet për parapërcaktimin e mundshëm...
0 80

Prodhuesi italian Ferrari, është kujdesur që F12 Berlinetta të ketë një pamje të mahnitshme, si jashtë dhe brenda, ndërsa më shumë është fokusuar që...